werkgroep bulgarije

Nieuws April 2017 werkgroep bulgarije

Het team is compleet! We zijn ontzettend blij en voelen ons erg gezegend dat we weer met een team naar Bulgarije kunnen deze zomer!

We zullen ons veel gaan richten op het kinderwerk. Maar ook de kelder moet afgemaakt worden.

Verder zijn we aan het kijken wat we nog meer kunnen doen in de stad. Is er misschien nog een kindertehuis waar we aan de slag kunnen? Of msischien een bejaardentehuis?

Hier zijn we voor aan het kijken met Stichting Tabitha. We gaan zeker de kinderen van dit tehuis niet uit het oog verliezen maar we zouden het mooi vinden als we er nog iets bij kunnen doen.

Bij de werkgroep zijn er een aantal wisselingen geweest. Een aantal mensen hebben afscheid genomen van de groep. We bedanken hun voor al hun inzet al de jaren! We zijn blij dat Jack en Elena Sonneveld en Peter en Jantine van de Velden ons nu versterken in de Werkgroep. Zij zullen allemaal ook meegaan aankomende zomer!

We komen binnenkort bij mekaar om het kinderwerk op te zetten, maar ook willen we weer een leuke actie gaan doen! Houd de site dus goed in de gaten!

In ieder geval gaan we weer helpen met de Wielrennertocht van Marianne Vos op zaterdag 13 mei en zullen we een kraam hebben op de jaarmarkt 17 juni.