Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Werkgroep Bulgarije Juli 2017

Van D.V. 24 juli tot 4 augustus zijn we weer in Stara Zagora Bulgarije! We gaan de kinderen in Teofana Popova blij maken met heel veel knuffels! Uiteraard doen we elke ochtend weer kinderwerk. We gaan dit jaar vertellen en werkjes maken over de Ark van Noach en het verhaal van Jozef.

We hebben de kinderen dit jaar verdeeld in 2 groepen. De grote kinderen en de kleine kinderen. Zo proberen we de grote kinderen er meer bij te betrekken. Met hen gaan we werkjes van hout maken en teamspellen doen. Met de kleintjes maken we o.a. een ark van ijsstokjes. Ook willen de grotere weer betrekken bij het kluswerk zodat ze zelf ook kunnen meewerken aan de opbouw en onderhouden van het kindertehuis.

De klussers gaan aan het werk in de kelder, de laatste kamertjes en de gang worden daar opgeknapt. Verder gaan we met de hulp van de kinderen buiten de prieeltjes verven. Uiteraard staan de jaarlijkse uitjes naar het zwembad, de Mac en de bioscoop weer op de planning!

De Sion Kerk helpt ons weer met het kinderwerk waar we heel erg blij mee zijn!

Zoals u weet zijn we als Werkgroep aan het kijken wat we nog meer kunnen doen in Stara Zagora. Rients Boiten van stichting Help Tabitha heeft met de burgemeester van Stara Zagora gesproken. Vlakbij het kindertehuis is een bejaardenhuis. Dit is er erg slecht aan toe. Samen met Rients gaan we dit huis deze zomer bekijken om te kunnen beslissen of dit voor ons een te realiseren nieuw project kan zijn.

We vragen u en jou voor ons te bidden om de juiste beslissingen te nemen. We hebben daar God’s leiding bij nodig!!

Ook is er gebed nodig tijdens de werkvakantie voor alle deelnemers, leiding en voor de kinderen!

U kunt op de hoogte blijven van onze belevenissen via www.werkgroepbulgarije.nl en via Facebook: Werkgoep Bulgarije.  In de ochtenddienst van zondag 27 augustus zullen we iets vertellen en een filmpje laten zien over onze belevenissen.

Allen hartelijk welkom!

 

Deelnemers 2017:

Hans en Linda Timmermans           Jack en Elena Sonneveld

Peter en Jantine van der Velden     Elske Schoon

Nico Eveleens                                 Pleun Kivits

Angela Kraaij                                   Janette Korevaar

Jurre van de Maaden                      Nancy Vos

Esther Timmermans                        Jenita van Rijswijk

Giften zijn welkom:

NL37RABO 0104082232