Over ons

 

De werkgroep is gestart in 2007. De werkgroep wilden wat betekenen voor medemensen in nood. Het werd een zoektocht die naar vele landen leidde (hulp van Stichting HOE) maar de werkgroep nog niet het goede gevoel gaf. Toen één van de leden een uitzending van de BBC zag over wantoestanden in Bulgaarse weeshuizen, was hij zeer geschokt. Hij deelde het verhaal met de andere leden. Iedereen bekeek de uitzending en zochten contact met organisaties die vanuit Nederland in Bulgarije actief waren. Zo kwam de werkgroep in aanraking met de voorzitster van de Stichting Geloof, Hoop en Liefde, Agnes van Uggelen. In 2008 hebben een aantal leden diverse tehuizen in Bulgarije bezocht. In de zomer van 2008 zijn er ook drie jongeren uit de Gemeente Aalburg meegegaan met de werkgroep Tabitha, Putten die een weeshuis opknapten in de plaats Roman. Op deze manier konden deze jongeren alvast afkijken hoe zij het werk in een tehuis aanpakten en organiseerden. Het werd het begin van een mooi project.

Lees meer

WE HEBBEN UW HULP NODIG

Werkgroep Bulgarije is financieel afhankelijk van eigen inkomsten en giften. Om de tehuizen op te knappen en de kinderen educatie te kunnen bieden is veel geld nodig.

Wil jij meehelpen aan een goede toekomst voor de kinderen en het bestaan van de tehuizen? Wil jij delen, deel dan je rijkdom. Er zijn een aantal mogelijkheden hoe jij dat kunt doen…

Steun ons

Het team